Over ons

Begonnen als geintje


Wat als een geintje begon in 2016 met één springkussen voor eigen gebruik, is nu een serieuze taak geworden voor 4Fun verhuur uit Swifterbant. Wij Joost en Chantal van den Berg zijn dagelijks bezig met springkussens plaatsen en weer ophalen.


Elf springkussens


Inmiddels beschikt 4Fun Verhuur over elf springkussens, twee stormbanen en een buikschuifbaan. We hebben voor elk wat wils, een Unicorn springkussen, een disco, een vliegtuig of een grote krokodil waar zelfs een badje tussen past.

Alles wordt geregeld

De medewerkers van 4Fun Verhuur brengen en installeren het kussen bij de mensen thuis en halen 'm ook weer op. Alles wordt geregeld en verlenen deze service, zodat we weten dat het kussen goed staat. Wij bieden de klant sinds kort ook de mogelijkheid om enkele kleinere springkussens af te halen om zelf te plaatsen.


Springkussens zijn gekeurd


Al onze springkussens en stormbanen zijn gekeurd en hebben stuks voor stuk een certificaat welke wij op verzoek toe sturen. Tijdens het gebruik dient er ten alle tijden toezicht gehouden te worden door een volwassen persoon. Meer informatie hieromtrent staan in onze algemene voorwaarden.

 

Ook belangrijk om te weten


Naast de springkussens, bestaat ons assortiment ook onder andere uit opblaasfiguren, party meubilair een suikerspin machine en diverse gas en smoker barbecues, met als echte eye-catcher onze Rolling Swift Pit waarmee wij compleet verzorgde barbecues tot groepen van 1000 personen mee kunnen verzorgen.